Den svenske angriber Elias Pettersson underskriver en otte-årig kontrakt med Vancouver Canucks

.png

For nylig underskrev den svenske forward Elias Pettersson med succes en kæmpe otte-årig kontrakt med Vancouver Canucks, med en samlet værdi af US$92,8 millioner og en gennemsnitlig årsløn på US$11,6 millioner. Den 25-årige unge spiller har altid præsteret godt i NHL. Denne signing betyder også, at han vil blive hos Canucks i lang tid og stræbe efter mere hæder til holdet iført en Vancouver Canucks Trøje .

.png

Elias Pettersson startede sin NHL-karriere, siden han blev udvalgt af Vancouver Canucks med det femte samlede valg i 2017 NHL Draft. Han har været en solid præstation i løbet af de seneste par sæsoner og har scoret 75 point (29 mål, 46 assists) i 62 kampe i denne sæson. Hans enestående præstation gjorde ham også til et uundværligt medlem af holdet.

Samtidig er Canucks succes i denne sæson også en vigtig grund til, at Elias Pettersson valgte at blive hos holdet. I øjeblikket er Canucks’ placering i Pacific Division forbedret markant, og holdets samlede styrke er også konstant stigende. Elias Petterssons tillid og vision for teamet har også været højt anerkendt af teamledelsen.

Elias Pettersson sagde efter underskrivelsen, at han var meget glad.Canucks har altid været det hold, han gerne ville være med. Samtidig udtrykte han også sin taknemmelighed over for sine forældre, idet han sagde, at de altid har støttet ham, og afslørede, at han havde en dybdegående kommunikation med sine forældre, inden han traf denne vigtige beslutning.

Med fuldførelsen af ​​sin kontrakt ser Elias Pettersson frem til igen at fokusere på NHL-konkurrencen og stræbe efter bedre resultater for holdet. køb ishockey trøje Hans holdkammerater udtrykte også deres støtte og velsignelser til ham med det samme. Brock Boeser, som har spillet sammen med Elias Pettersson i mange år, var også enig, idet han mente, at denne langsigtede kontrakt vil bringe en mere stabil fremtid til holdet.

Skriv et svar