Adrian Kempe fordobler for at hjælpe Los Angeles Kings med at slå Pittsburgh Penguins

3

For nylig, i en højdepunktskamp i NHL, besejrede Los Angeles Kings Pittsburgh Penguins 2-1 med Adrian Kempes to nøglemål i tredje kvartal. Efter dette spil vandt Kings tre sejre i træk, mens Penguins led deres fjerde nederlag i de seneste fem kampe.

3

Kampens klimaks kom i slutningen af ​​tredje kvartal. De to hold havde tidligere udlignet til 1-1. 13 minutter og 49 sekunder inde i kampen hjalp Adrian Kempe, iført Los Angeles Kings trøje nr. 9, og Drew Doughtys udsøgte samarbejde, at Kings kunne bryde dødvandet og omskrive stillingen til 2-1. Så efter 16 minutter og 50 sekunder ydede Adrian Kempe endnu et bidrag i højre side og scorede sit 19. mål i sæsonen, hvilket også var hans 300. point i hans NHL-karriere.

Et andet højdepunkt i dette spil er pensioneringsceremonien for Penguins-legenden Jaromir Jagrs nr. 68-trøje. Ceremonien varede i næsten 40 minutter og tiltrak mange tidligere holdkammerater, trænere og ledelsespersonale. Jaromir Jagr bliver den tredje spiller i Pittsburgh Penguins historie, der får sin trøje pensioneret.

Selvom Penguins præsterede dårligt i kampen, bidrog holdets kerne Sidney Crosby stadig med et mål. Han modtog en aflevering efter 18 minutter og 43 sekunder af første halvleg og scorede et mål øverst i højre cirkel. Dette er også Sidney Crosbys 31. mål i denne sæson.

Men i de sidste stadier af spillet lykkedes det Kings at begrænse Penguins’ angreb, som ikke formåede at score i de sidste tre kampe efter at have gået 1-til-5 i powerplayet. nhl trøjer med tryk

Generelt var spillet fuld af spænding og spænding. Spilleren Adrian Kempes enestående præstation er uden tvivl en af ​​nøglefaktorerne i Kings’ sejr. Trøjens pensioneringsceremoni for spilleren Jaromir Jagr tilføjede en særlig følelsesmæssig farve til dette spil.