Jaromir Jagr vender tilbage til Pittsburgh, trøje nr. 68 er pensioneret

2

På tærsklen til, at hans nr. 68 Pittsburgh Penguins Trøjer blev pensioneret i PPG Paints Arena, trænede NHL-legenden Jaromir Jagr med Pittsburgh Penguins lørdag for første gang med sit gamle hold, siden han blev byttet til Washington Capitals i 2001. Ice.

2

Jaromir Jagr, som nu er over et halvt århundrede gammel, træner med de nuværende kernespillere fra Penguins, såsom center Sidney Crosby, angriberen Evgeni Malkin og forsvarsspilleren Letang. “Det er bare for sjov,” sagde Sidney Crosby. “Det er specielt for os alle at være en del af denne weekend og have en mulighed som i dag.”

På tærsklen til søndagens kamp var Penguins også vært for en middag for Jaromir Jagr for at fejre hans trøjepensionering. Jaromir Jagr indrømmede, at han var både spændt og nervøs: “Jeg er lidt bange. De kan ikke lide mig her.” Der var dog ingen tomme pladser på træningsbanen i lørdags, og fansenes entusiastiske jubel var nok til at fjerne alle hans bekymringer.

Efter træningen delte Letang et intimt øjeblik med sit idol Jaromir Jagr: “Jeg bærer altid trøjen nummer 68, fordi han er min yndlingsspiller, da jeg voksede op. Jeg bad ham signere trøjen til mig i morgen, og den vil have hans nummer på den. . patch.”

Trods tidens gang forbliver Jaromir Jagr lige så dygtig, som han er på isen. I denne sæson spillede han 15 kampe på vegne af den tjekkiske topprofessionelle liga Extraliga-hold Kladno og bidrog med 4 assists.

Evgeni Malkin kommenterede: “Han er en legende på isen, som en sindssyg. Jeg er overrasket over, at han skøjter så godt.” køb ishockey trøje

Jaromir Jagrs tilbagevenden er ikke kun for at genopleve gamle drømme, men også for at give ishockeyens kærlighed og vedholdenhed videre. Som Sidney Crosby sagde: “Han gjorde meget for dette hold, for denne by, for denne organisation. Vi håber bare, at dette er den bedste fejring for ham.”

Skriv et svar