Auston Matthews når endnu en milepæl og bliver en Maple Leafs-legende

图片 2

Auston Matthews fortsatte sin legendariske præstation, da Toronto Maple Leafs tog imod Philadelphia Flyers torsdag, scorede et mål og tilføjede en assist i en 6-2-sejr. Sejren i dette spil gjorde også Matthews til den første spiller i Maple Leafs historie, der scorede mindst 55 mål.

图片 2
图片 2

Matthews’ præstation i denne sæson kan beskrives som “ustoppelig” Han fører målscorerlisten med en absolut fordel, idet han bliver den første spiller til at score 25 mål, 30 mål…50 mål. Allerede i kampen i slutningen af ​​januar, iført Maple Leafs trøje nr. 34, havde han allerede scoret sit 40. mål i sæsonen og blev den hurtigste spiller i Maple Leafs historie til at score 600 point.

Matthews scorer mål på en række forskellige måder, og hans karakteristiske træk med at trække i håndtaget for at score et backhand-mål er endnu mere betagende. Han har hurtig fart, gode færdigheder, stærk gennembrudsevne, vanskelig skudvinkel, stærk evne til at gribe muligheder, fremragende præstationer i både offensiv og forsvar, og er holdets absolutte kerne.

I dette spil demonstrerede Matthews’ mål hans fremragende teamwork-bevidsthed. I tredje periode skubbede han bolden ud af sit eget net, genvandt den i overgangen og scorede på en spurt. Blot 8 sekunder senere scorede hans holdkammerat Nylander igen og udbyggede stillingen til 6-2.

Matthews er blevet en legende i Maple Leafs historie, og hans præstation har inspireret holdet til at fortsætte fremad. Lad os i de næste spil se frem til, at Matthews fortsætter med at skabe ny glans!

Skriv et svar