Crosby har det godt, hjælper Penguins med at slå Red Wings

3

Om morgenen den 17. marts kæmpede Penguins og Red Wings i Pittsburgh. Lederen af ​​Penguins, Sidney Crosby, der havde vundet Penguins trøje som “No. 1 pick” i 2005, scorede på egen hånd under kampen. Scorede et mål, afsluttede en række på elleve kampe uden at score et mål, og tilføjede en stærk assist for at hjælpe Pittsburgh Penguins med at besejre Detroit Red Wings 6:3. Vandt to ud af tre kampe og tog midlertidigt føringen.

3

Crosby gav med succes Penguins en 2-1-føring på 18:53. Dette var hans 33. kamp i sæsonen. Det skal siges, at selvom Red Wings angriber Andrew Kopp snuppede et rebound af Crosbys skud, var Crosby mere erfaren og brugte sit skateboard til at fange rebound og ramte en fem-hullers backhand. Efter målet havde Crosby tydeligt et smil på læben, og han forstod, at dette var nøglemålet for ham at bryde igennem nul. Så kl. 19:16 modtog Puustinen en aflevering fra Smith under mållinjen og skød i den højre cirkel og omskrev resultatet til 3:1. Det er netop derfor, at Penguins besejrede Red Wings 15:4 i det første spil.

I interviewet efter spillet sagde Crosby også, at han havde det ganske godt med spillet. I første halvleg kom han tidligt ind i en konkurrencesituation. Sammenlignet med de tidligere kampe er hans generelle tilstandsændringer ret indlysende. For eksempel scorede de to gange i kampens første kvarter for at tage føringen.

Det skal siges, at Crosby scorede sit 583. mål i denne kamp, ​​hvilket har udlignet Wayne Gretzkys målrekord og blev NHL-rekorden for flest mål, næstflest. Dette er selvfølgelig ikke kun hans indsats alene. I denne kamp var hele holdet iført Penguins ishockey trøje også meget aktive i at score mål, og succes er uundgåelig.

Skriv et svar