Columbus Blue Jackets snapper St. Louis Blues’ sejrsrække 1-0

.png

For nylig præsterede Columbus Blue Jackets-spilleren Elvis Merzlikins godt i kampen mod St. Louis Blues, og lavede 21 redninger, hvilket hjalp holdet med at besejre modstanderen 1-0, hvilket afsluttede St. Louis Blues’ sejrsrække. Dette er også det første shutout-spil gennemført af Elvis Merzlikins og Blue Jackets siden 13. januar 2022.

.png

Samtidig scorede Dmitri Voronkov, iført Columbus Blue Jackets trøje nr. 10, et nøglemål i kampen, hvilket hjalp holdet til perfekt at afslutte deres seneste fem-kamps roadtrip. I den forbindelse sagde Blue Jackets træner Pascal Vincent, at dette er resultatet af hele holdets indsats, især med hensyn til offensiv og forsvar, og hele holdets præstation er meget god.

Det er alles opmærksomhed værd, at St. Louis Blues-spilleren Jordan Binnington også lavede 21 redninger, men i sidste ende lykkedes det desværre ikke med at hjælpe holdet med at vinde. I denne forbindelse sagde St. Louis Blues-træner Drew Bannister, at holdet præsterede dårligt i denne kamp og indrømmede, at der var nogle fejl.De skal fortsætte med at arbejde hårdt for at besejre deres modstandere i næste kamp.

I dette spil opstod hovedmålet for Columbus Blue Jackets i tredje kvartal af spillet, da Dmitri Voronkov modtog en aflevering fra spilleren, reagerede hurtigt og scorede modstanderens mål, hvilket i sidste ende hjalp Blue Jackets med at vinde. . køb ishockey trøje Merzlikins’ fremragende redning i tredje kvartal blev også betragtet som en af ​​nøglerne. Hans præstation hjalp holdet med at holde nullet.

Derudover tog Blue Jackets kortvarigt føringen i kampens andet kvarter, men resultatet blev omstødt efter en dommerstraf. Dette påvirkede dog ikke holdets generelle tilstand.

Samlet set viste dette spil holdets kampånd og kvalitet, og det var en spændende sejr for Blue Jackets.

Skriv et svar