Auston Matthews hjælper Toronto Maple Leafs med at vinde vs. Winnipeg Jets

6

I en varm NHL-kamp for nylig hjalp Auston Matthews Toronto Maple Leafs med at besejre Winnipeg Jets 4-2 på Canadian Life Center. Denne kamp var sæsonens 46. kamp for Toronto Maple Leafs. Auston Matthews, iført Toronto Maple Leafs trøje nr. 34, scorede sit 40. sæsonmål i denne kamp.

6

I kampens første kvarter hjalp Dylan Samberg Jets med at tage en 1-0-føring med et vidunderligt skud på 4:13, og Ryan Reaves udlignede til 19:11.

Selvom Winnipeg Jets førte 2-1 tidligt i anden periode af kampen, blev målet afvist på grund af indblanding fra målmanden. Cheftræneren for Toronto Maple Leafs satte spørgsmålstegn ved beslutningen, men efter videoafspilning blev beslutningen støttet.

1 minut og 54 sekunder inde i tredje kvartal hjalp John Tavares Maple Leafs med at føre 2-1, da Morgan Riellys skud blev omdirigeret af ham fra over cirklen.

Endelig udbyggede Simon Benoit føringen til 4-1 i kampens sidste 2 minutter og 38 sekunder efter Auston Matthews’ mål og scorede et tomt mål. nhl trøjer med tryk Mason Appleton reducerede til 4-2 med et heldigt skud 12 sekunder før slutningen.

Det er værd at nævne, at Jets forsvarsspiller Brenden Dillon forlod banen på grund af en skade i kampens første kvarter og ikke vendte tilbage til kampen.

Auston Matthews’ fantastiske præstation hjalp Toronto Maple Leafs med at besejre Winnipeg Jets. Han scorede sit 40. mål for sæsonen i denne kamp og udvidede Maple Leafs’ føring med sit 600. NHL-point. Sejren gav Toronto Maple Leafs deres tredje sejr i træk, mens Winnipeg Jets led deres tredje nederlag i træk.