Doan vil spille for Arizona Coyotes mod Blue Jackets!

5

Tirsdag er en fantastisk dag for alle fans, der bærer en Coyotes trøje, til at byde nye spillere velkommen. Der har været en klar nyhed om, at Josh Doan, der netop er blevet overført fra American Hockey Leagues Tucson-hold, får sin NHL-debut på vegne af Arizona Coyotes og mod Columbus Blue Jackets.

5

Josh Doan, som kun er 22 år gammel, har scoret 46 point (26 mål, 20 assists) i 62 AHL-kampe (American Hockey League) i denne sæson. I slutningen af ​​2022-2023 præsterede han også godt på Tucson-holdets vegne og scorede 6 point (3 mål, 3 assists) i 14 kampe. Det er netop af denne grund, at Doan i 2021 deltog i NHL-draften og blev udvalgt i anden runde af Arizona med det 37. samlede valg. Det skal siges, at fra at blive udvalgt til at blive officielt optaget i NHL, er det værd at fejre for enhver hockeyfan.

I forhold til Josh Doans begejstring mener jeg selvfølgelig, at hans far Sean Doan burde være mere glad. Mange fans, der er bekendt med NHL, ved, at Shane Doan er holdets scoringsleder. Han spillede for Winnipeg Jets og Coyotes fra 1995 til 2017. Resultaterne er også ret imponerende. Scorede 972 point (402 mål, 570 assists) i 1540 kampe og scorede mere end 20 mål i 13 sæsoner. Ikke nok med det, han er nu en særlig rådgiver for Toronto Maple Leafs, og han har tjent i NHL-hockeyens driftsafdeling i tre hele sæsoner. Man kan sige, at disse oplevelser kan gøre Sean Doans CV smukkere, og vil være til stor hjælp for hans søn Josh Doans daglige træning, forståelse for holdets drift mv.

Derfor, hvad angår ankomsten af ​​Josh Doan denne gang, har Coyotes-fans allerede trykt ishockey trøje med Doans navn på, og de ser meget frem til, at sønnen til denne spillers førende målscorer kan give sig selv en mere levende præstation på banen. !

Skriv et svar