Senatorerne besejrede Sabres på vejen og mødte Blackhawks med optimisme!

图片 6

Onsdag skulle KeyBank Center være stedet, hvor Buffalo Sabres fans holdt deres ishockey trøje højt og jublede, men uventet scorede Ottawa Senators 5 point i første omgang på vejen, hvilket efterlod alle Sabres fans i publikum målløse. I sidste ende besejrede de Sabres med succes med en score på 6:2.

图片 6

Under hele kampen talte Ottawa-træner Jacques Martin frit efter kampen og sagde, at holdets præstation denne gang var ganske god. I første halvleg havde de offensive spillere fordelen og tog med succes føringen, og denne førende stat øgede i høj grad moralen på hele holdet. Anden halvleg var en kredit til forsvaret. På kritiske tidspunkter kan han fuldføre genopretningen og i sidste ende forhindre modstanderen i at score flere mål i tide.

I hele kampen scorede Pinto 4 point (et mål, tre assists), mens Korpisalo lavede 34 redninger for Ottawa, hvilket kan siges at være den største bidragyder til denne kamp. Pinto var også meget spændt efter kampen. Med hensyn til taktikken før kampen sagde han, at han allerede havde gjort dem alle, og de var ret succesrige. Med denne sejr har senatorerne vundet tre kampe i træk. Derfor har jeg fuld tillid til at møde Chicago Blackhawks i morgen.

Buffalo Sabres på den anden side tabte naturligvis spillet og deres momentum. For samlet set har den tabt fire ud af seks kampe. Spillernes præstationer var faktisk utilfredsstillende. Fra det øjeblik, de kom på banen, viste hele holdet en skødesløs indstilling, og mange af de indkasserede point var ganske unødvendige. Træner Don Granato var også meget skuffet og kunne ikke gøre noget ved holdets tilstand. Han sagde, at han vil fortsætte med at arbejde hårdt for at se, om der er en måde, hvorpå holdet kan gå længere.

Det er selvfølgelig sådan, NHL-kampe spilles. Holdets tilstand bestemmer retningen for det sidste spil. Buffalo Sabres burde stadig give fans iført hjemmetrøjer et bedre gameshow!