Logan Couture: Overvinder skader og arbejder hårdt for comeback

4

Logan Couture er anfører for San Jose Sharks, som missede tid tidligt på sæsonen med en skade i underkroppen. Han var bekymret for, om hans NHL-karriere var slut, men efter hård genoptræningstræning fik han gradvist selvtilliden tilbage.

4

Logan Couture afslørede for nylig, at han ikke var sikker på, om han kunne spille i NHL igen tidligere.Selvom han er kommet sig over sin skade, har han oplevet nogle tilbageslag i denne periode, som har fået ham til at tvivle på sin fremtid.

Logan Couture har misset tid før, herunder i 2019-20 med en brækket ankel og andre skader i andre sæsoner. Men denne gang sagde Sharks, at der ikke er nogen nøjagtig tidsplan for Logan Coutures tilbagevenden. Selvom han skøjter til træning, er han endnu ikke kommet på holdet igen.

Den gode nyhed er, at Logan Couture endelig er begyndt at føle sig sikker på at spille denne sæson, idet han siger, at han har passeret bunden, og at tingene kan fortsætte med at udvikle sig i retning af at kunne træne med sine holdkammerater. nhl trøjer med tryk

Logan Couture er en af ​​Sharks’ kernespillere. Sidste sæson spillede han i alle 82 kampe og scorede 67 point (27 mål, 40 assists), det højeste antal siden 2018-19 sæsonen. Som det niende valg i første runde af 2007 NHL Draft af San Jose har han samlet 700 point (323 mål, 377 assists) i sin karriere. Han bidrog med mange nøglepræstationer i løbet af sine 14 sæsoner med holdet.

På trods af fraværet af Logan Couture er Sharks’ seneste præstation forbedret. I de seneste 10 kampe har de opnået 6 sejre, 2 tab og 2 uafgjorte, inklusive en spændende comeback-sejr over Winnipeg Jets.

Selvom Logan Coutures returtid stadig er usikker, tror han på, at han gradvist er på vej mod et comeback og kan hjælpe holdet med at opnå bedre resultater i denne sæson hurtigst muligt.

Skriv et svar