Red Wings lider nederlag, Patrick Kanes mål formår ikke at ændre situationen

3

I sidste uges kamp mødte Detroit Red Wings mod Ottawa Senators. I denne kamp scorede Patrick Kane sit første mål i sæsonen for Red Wings. På trods af Patrick Kanes bidrag faldt Red Wings i sidste ende til en rekord på 1-5.

3
3

Patrick Kane kom til Detroit Red Wings på en etårig kontrakt efter at have gennemgået en hoftrekonstruktionsoperation i juni. Han fik sin debut i sidste uge mod San Jose Sharks, men desværre tabte Red Wings også 5-6.

Da kampen startede, fik Claude Giroux en fordel efter 1 minut og 57 sekunder og scorede et mål for senatorerne, hvilket hjalp dem med at tage en 1-0 føring. Senere udlignede Patrick Kane i en 4-mod-3 fordelsbold efter 4 minutter og 49 sekunder.

Senatorerne scorede dog tre mål i træk i anden periode for at tage fuldstændig kontrol over spillet. Vladimir Tarasenko udnyttede endnu en gang bolden til at omskrive stillingen til 2-1 efter 3 minutter og 36 sekunder, mens Dominik Kubalik modtog en aflevering fra sin holdkammerat og afsluttede et pragtfuldt skud på 8 minutter og 36 sekunder, hvilket udvidede stillingen til 3. -1.

Indtil slutningen af ​​spillet var Red Wings ikke i stand til at finde deres rytme og tabte til sidst 1-5. Red Wings var relativt svage i dette spil. Selvom Patrick Kanes mål bragte lidt håb til holdet, formåede de ikke at modstå modstanderens angreb. køb ishockey trøje

Selvom resultatet var skuffende, kan Red Wings lære af det. De skal styrke deres forsvar, forbedre deres offensive effektivitet og forbedre deres teamwork. Derudover skal holdet også håndtere skader og sikre spillernes fysiske tilstand og sundhed.

Den næste kamp vil være en mulighed for Red Wings til at søge sejr ved at analysere deres fejl fra det forrige spil og foretage justeringer. Holdets moral og selvtillid skal også boostes, så de kan præstere bedre i efterfølgende kampe.