NHL og adidas frigiver 2024 NHL All-Star trøjekollektion

3

NHL og adidas frigav for nylig de trøjer, som 44 af verdens bedste spillere vil bære ved Honda/Rogers NHL All-Star Game den 3. februar i Scotiabank Arena i Toronto. Trøjerne er designet i samarbejde med Drew House, modemærket, der er grundlagt af den globale superstjerne Justin Bieber.

3
3

2024 NHL All-Star trøje kollektionen har fire versioner af trøjer (en for hvert All-Star hold) i lyse farver – blå, rød, gul og hvid. Kollektionen bringer et kulturelt relevant street fashion-samarbejde, mens det hylder arven fra hvert enkelt NHL-hold gennem inklusion af holdskulderlapper.

Det ikoniske NHL-skjold på trøjen har boblebogstaver og en forstørret størrelse. Toppen er en af ​​de største nogensinde, den er 22 tommer høj og spænder over hele trøjens bredde.

Disse trøjer bygger på succesen med de tidligere vendbare bænktrøjer designet til Toronto Maple Leafs. adidas arbejder fortsat hårdt på at bringe kultur på isen, såsom Reverse Retro-trøjen, hvert holds tredjetrøje og specielle trøjer til udendørsspil.

NHL chief brand officer og senior executive vice president sagde, at efter den store succes med at arbejde med NHL, adidas og Drew House om at designe Maple Leafs Next Gen-trøjen, har de glædet sig til endnu en gang at bringe et modigt, moderigtigt look til NHL-trøjer. All-Star Weekend i Toronto er den perfekte scene til at vise et nyt perspektiv på All-Star trøjer. De lyse farver i dette års All-Star-kollektion er både ungdommelige og klassiske, og de gengiver perfekt det unge NHL-talent, der deltager i NHL All-Star Weekend.

Denne sæson giver adidas’ samarbejde med NHL og Drew House en unik mulighed for at gå ud over traditionelt uniformsdesign og problemfrit fusionere sportens og ungdomskulturens verdener. Denne ekstraordinære begivenhed vil finde sted på et hockey-besat marked, hvor spændingen når hidtil usete højder.

Skriv et svar