Patrick Roy vender tilbage til NHL for at føre New York Islanders tilbage til herligheden

图片 4

I NHL’s lange historie er der en legende, hvis navn runger i hockeyverdenen, og han er Patrick Roy. Som en fremragende målmand og succesfuld træner erobrede han utallige fans hjerter med sit talent og charme.

图片 4

Da New York Islanders officielt annoncerede ansættelsen af ​​Patrick Roy for nylig, var hele hockeyverdenen chokeret. Mesterskabets målmand viste engang fremragende lederskab og taktisk intelligens, mens han trænede Colorado Avalanche, og nu vender han tilbage til NHL-stadiet med disse fremragende kvaliteter.

Tidligere fik Patrick Roys afgang folk til at føle sig beklagede og forvirrede, men denne tilbagevenden er bestemt til at blive et spændende kapitel. Han indrømmede i et interview: “Det betyder meget for mig. Da jeg forlod Colorado, forventede jeg, at telefonen ringede hurtigere. Men det gjorde den ikke, og jeg forstod, at den måde, jeg forlod Colorado på, måske ikke var den bedste.” ord afslører hans ønske om og stræben efter en trænerkarriere. køb ishockey trøje

I løbet af de sidste par år har Patrick Roy sat sig ind og lært. Han lærte og voksede meget af sin erfaring med Avalanche, som vil have en enorm indflydelse på ham med Islanders. Selvom Islanders har en dårlig rekord for nylig, har general manageren fuld tillid til Patrick Roy og tror på, at han kan føre holdet ind i Stanley Cup-slutspillet.

Som træner anerkendt af Hockey Hall of Fame har Patrick Roy rig mesterskabserfaring og fremragende taktisk indsigt. Han havde bemærkelsesværdige succeser i løbet af sin trænerkarriere med Quebec Bucks og Colorado Avalanche. Han førte Quebec Bucks til at vinde Major Memorial Cup og førte Avalanche til en Central Division titel med en enestående rekord i 2013-14.

Dette bliver et nyt kapitel, og Islanders vil marchere mod ny herlighed under Patrick Roys banner. Lad os se frem til hans fantastiske præstation iført New York Islanders Trøjer.

Skriv et svar