Samuel Errson redder 25 skud, Philadelphia Wings afslutter New York Islanders’ sejrsrække på tre kampe

Philadelphia Wings besejrede New York Islanders 1-0 i straffesparkskonkurrence i lørdags, hvilket afsluttede deres modstanders sejrsrække på tre kampe. Samuel Errson var spillets helt og reddede 25 skud, inklusive fire i shootout.

Dette er Samuel Errsons første clean sheet i denne sæson og hans anden i NHL. Hans enestående præstation hjalp Philadelphia med at genvinde sin vinderrytme og bevare den gode form, der blev etableret i begyndelsen af ​​sæsonen.

I starten af ​​kampen førte New York Islanders Philadelphia 6-0 i skud på mål. Philadelphia fattede dog gradvist spillets rytme og førte sine modstandere med en skudfordel på 36-22 i ordinær tid. Da kampen gik ind i fjerde runde af en straffesparkskonkurrence, scorede Tyson Foerster det eneste mål, der gav Philadelphia sejren. Tyson Foerster valgte et vellykket træk efter at have kommunikeret med holdkammeraten Carter Hart og bankede bolden til venstre for New York Islanders-målmanden.

Det er værd at nævne, at Philadelphia-forsvarsspilleren Rasmus Ristolainen vendte tilbage i sæsonens første kamp og havde tre skud i kampen. New York Islanders-forsvareren Grant Hutton skal spille i en NHL-kamp for første gang siden 15. april 2022.

I denne kamp viste begge hold fremragende konkurrenceånd og viljen til at holde ud til det sidste. Philadelphia-træneren kommenterede, at holdet var lidt mangelfuldt i starten, men så genvandt de gradvist formen og vandt.

Noah Dobson fra New York Islanders sagde, at spillet var meget hårdt og krævede, at spillerne fokuserede og holdt deres spillestil enkel.

Spillet var fyldt med intensitet og passion, hvor begge hold ydede en kæmpe indsats. I sidste ende vandt Philadelphia Wings med Samuel Errsons enestående præstation og Tyson Foersters nøglemål, hvilket bragte holdet værdifulde tre point og fortsatte med at bevæge sig mod deres mål for sæsonen.

Skriv et svar