Toronto Golden Maple Leafs står over for guard-skader, hvilket udfordrer betydningen af ​​kollektivt spil

Mark Giordano spillede ikke i torsdagens kamp mod Seattle Deep Eels på grund af en brækket finger. Han blev skadet mod Florida Panthers og forventes at tage en uge om at komme sig.
Derudover kæmper Toronto Golden Maple Leafs på grund af manglen på forsvarsspillerne Timothy Lieglenn og John Crenberg.

I denne forbindelse understregede træner Sheldon Keefe vigtigheden af ​​teamwork. Uanset om det er boldbesiddelse, uden bold eller beskyttelse af målet i et flermandsforsvar, skal spillerne støtte hinanden. Når de står over for modgang, såsom skader, skal alle tage mere ansvar, ikke kun bænkspillerne.
Sheldon Keefe nævnte også vigtigheden af ​​partnerskabet mellem William Ragason og Jack McKaybe for holdet.

Også skadet er Mark Giordano, som har præsteret godt i denne sæson, hvor han har bidraget med 5 point i 20 kampe og spillet en vigtig rolle for Golden Maple Leafs. Hans skade fratog holdet en erfaren forsvarsspiller.

Teammedlem Timothy Lieglen havde allerede skøjtetræning i onsdags, men træner Sheldon Keefe sagde, at han stadig er noget tid fra at vende tilbage. Hvad angår John Crenbergs tilstand, har træner Sheldon Keefe ikke givet for mange detaljer.Om han skal opereres er stadig under diskussion.
Over for mange spilleres skader sagde kaptajn John Tavares, at holdkonkurrence er meget vigtig. Forsøg ikke at forvente, at visse spillere fuldstændig erstatter Mark Giordano eller andre skadede spillere, men lad alle spille deres egen stil. . Holdspil er altid nøglen, uanset om opstillingen er fuld eller ej. Skadesproblemer har naturligvis øget vægten på holdspil.

På trods af vanskelighederne, var Toronto Golden Maple Leafs i stand til at stole på holdets styrke til at møde udfordringerne og finde passende løsninger for at bevare konkurrenceevnen i spillet.

Skriv et svar