Washington Capitals Signer Rookie Leon Muggli: The Rise of a Future Star

Washington Capitals Signer Rookie Leon Muggli: The Rise of a Future Star

For nylig har Washington Capitals været aktive i rookie-signinger, og den seneste signing er defensive stjerne Leon Muggli. Ifølge rapporter har Capitals underskrevet en tre-årig rookie-kontrakt med den schweiziske forsvarsspiller. Den årlige løngrænse for denne kontrakt er $941.000, og den gennemsnitlige årsløn er $975.000, inklusive en $102.500 spilbonus, som vil blive udbetalt i det første år af kontrakten.

Muggli, som kun er 18 år gammel, blev udvalgt af Washington Capitals med det 54. valg i draften i sidste måned. Han præsterede meget godt i den schweiziske topliga EV Zug-hold. Han spillede 42 kampe gennem hele sæsonen, bidrog med 3 mål og 9 assists og i alt 12 point, hvilket satte rekord for forsvarsspillere på 17 år og derunder i den schweiziske ligas historie. Derudover bar Muggli også det svenske landsholds nhl trøjer med tryk for at deltage i U18-VM og Ungdoms-VM.

image 3

I øjeblikket har Muggli to år tilbage af sin kontrakt i Schweiz. I dette tilfælde ville det være bedst for hans vækst at blive hos Zug, hvilket ville give ham mulighed for at få ensartet spilletid i et velkendt miljø.

Forudsat at Muggley ikke spiller 10 eller flere NHL-kampe i de næste to sæsoner, vil hans kontrakt være berettiget til to forlængelser, hvilket betyder, at i starten af ​​sæsonen 2026-27, vil hans kontrakt stadig være på tre år.

Skriv et svar