Den erfarne veteran Johnson vil tjene som backup forsvarer for Blue Jackets

Den erfarne veteran Johnson vil tjene som backup forsvarer for Blue Jackets

Columbus Blue Jackets annoncerede underskrivelsen af ​​veteranforsvareren Jack Johnson til en etårig kontrakt til en værdi af $775.000. Signeringen returnerer Johnson til det hold, hvor han havde den bedste præstation i sin karriere, efter at have spillet for Blue Jackets i syv sæsoner.

Siden han forlod Columbus i 2018, har Johnson spillet for Pittsburgh Penguins, Colorado Avalanche, Chicago Blackhawks trøjer og New York Rangers og vandt Stanley Cuppen med Avalanche i 2022.

Den 37-årige Johnson er ikke længere den offensive spydspids, han engang var. Han vil fungere som backup forsvarsspiller for Blue Jackets, og hans rige erfaring vil også være et værdifuldt aktiv for holdets unge spillere.

image

Johnson var det tredje samlede valg af Los Angeles Kings i 2005, kun to pladser efter sin gode ven Sidney Crosby. Indiana-indfødte spillede for Kings i seks sæsoner, før han blev byttet til Blue Jackets sammen med et valg i første runde i bytte for Jeff Carter. Kings vandt to mesterskaber under Carter, mens Johnsons tid med Blue Jackets var op og ned, og han forlod endelig som en gratis agent i 2018 for at slutte sig til Penguins.

Sidste sæson køb ishockey trøje, da han spillede for Avalanche, bidrog Johnson med 3 mål og 13 assists i 80 kampe, med en plus-minus værdi på +15. Hans gennemsnitlige spilletid var dog under 15 minutter, og han havde stadig en ulempe i boldbesiddelsen. Det var 17. gang i hans 18 NHL-sæsoner, at han havde en negativ vurdering.

Johnson præsterede ikke godt i Avalanche i sidste sæson. Hvorfor valgte Columbus Blue Jackets at signere Johnson? Efter vores mening er Blue Jackets interesserede i Johnsons erfaring. Selvom han er erstatningsspiller, kan han give mere erfaring på banen videre til unge spillere på en “gammel-til-ny” måde. Måske er dette en måde for Blue Jackets at styrke deres forsvar på!

Skriv et svar