Tomas Hertl hjælper San Jose Sharks med at besejre New York Rangers

5

I en NHL-kamp i denne uge besejrede San Jose Sharks New York Rangers 3-2 takket være Tomas Hertls enestående præstation og scorede i overtiden. Også fremragende var Nico Sturm og Ryan Carpenter, som lavede 29 redninger for Sharks i tredje kvartal.

5
5

Efter kampens åbning forsøgte Tomas Hertl, iført nr. 48 San Jose Sharks trøje, at skabe muligheder for Sharks, men det lykkedes ikke at ramme. Da kampen gik ind i anden halvleg, var Sharks allerede bagud 1-2, men holdet var ikke påvirket. Deres spillere Nico Sturm og Ryan Carpenter lavede 29 redninger, blokerede modstanderens offensive tendens og lukkede stillingen. Uafgjort var 2- 2, og Nico Sturm lavede sin ultimative redning i sidste øjeblik, hvilket med succes forhindrede scoringen i at gå videre.
Da han gik ind i overtiden, fik Tomas Hertl sin første scoringsmulighed.I løbet af 1 minut og 29 sekunder kom han ind i New York Rangers’ straffesparksfelt. Det var et hurtigt mål og en god scoringsmulighed, der beseglede sejren til holdet.

Det er værd at bemærke, at San Jose Sharks besejrede Los Angeles Kings 4-3 i mandags, hvilket gav dem mulighed for at opnå en god rekord med 3 sejre og 1 tab i de seneste kampe. køb ishockey trøje Som svar på denne situation sagde San Jose Sharks træner David Quinn, at han er stolt af holdets enestående præstation i denne sæson, som er resultatet af alles fælles indsats.

Sejren i dette spil bragte selvtillid og håb til San Jose Sharks og fik også de fans, der støttede dem, til at føle sig begejstrede. I de næste kampe, lad os alle se frem til deres mere fremragende præstation! Samtidig ønsker jeg også New York Rangers gode resultater i fremtidige kampe.