Barkov er ikke bange for Draisats høje stangslag!

Barkov er ikke bange for Draisats høje stangslag!

Stanley Cup er kommet til tredje runde på et øjeblik. Hvert hold går helt ud, og det er ikke ualmindeligt, at spillere kommer til skade. I den sidste kamp mod Edmonton Oilers blev stjernespilleren Alexander Barkov ramt af et højt stangslag fra modstanderen Leon Draisat, hvilket er utilgiveligt for fans iført Florida Panthers trøjer.

Efter at være blevet ramt faldt Barkov ned i cirka et minut, og måtte til sidst hjælpes af isen og sendes i omklædningsrummet. Draisat tabte også et straffespark til holdet på grund af denne hårde opførsel. Men Barkovs skade kan sætte Panthers i en ulempe, for i Stanley Cup med et relativt tæt program kan skaden på enhver vigtig spiller ændre situationen i hele kampen.

image
Stjernespilleren Alexander Barkov blev ramt højt af modstanderen Leon Drasate

Ifølge Panthers træner Paul Morris er Barkov dog allerede begyndt at varme op og træne, og det ser ud til, at skaden ikke har haft den store betydning. Men samtidig stod der ikke, at han helt sikkert ville deltage i den tredje kamp mod Oilers. Panthers er trods alt to NHL-kampe foran i bedst-af-syv-serien, så der er stadig tid nok til, at holdet kan tilpasse sig.

Ikke nok med det, selvom Barkov er afgørende, så har Panthers også oplevet Barkovs fravær i den ordinære sæson. Fordi han engang pådrog sig en underkropsskade og ikke spillede i otte kampe. Faktisk har de også stået over for en værre situation, det vil sige at spille fem kampe uden andenlinjecenter Sam Bennett. Derfor er opstillingen for dem langt vigtigere end tilstedeværelsen eller fraværet af en stjernespiller.

For fans af Barkovs nhl trøjer med tryk, hvad kan selvfølgelig være mere spændende end at se stjernen i deres hjerter galoppere på banen?

Skriv et svar