Vil Bruins beholde Swayman og sige farvel til Ullmark?

Offsæsonen har været et træk for både Swayman og Ullmark i en Boston Bruins Trøje. For i Boston Bruins’ slutspil 2023-24 præsterede begge målmænd meget godt, hvilket hjalp holdet med at forbedre sig og falde kun fem point under Presidents Cup. Så vil rotationssystemet blive vedtaget i den følgende sæson? Eller er det forskellen mellem at starte og komme fra bænken? Bliv fokus for mange fans. Resultaterne vil også blive offentliggjort i løbet af højsæsonen.

1
1

At dømme ud fra spillets tilstand er de to spillere faktisk på niveau. For Swayman er hans løn gennem sæsonen 2023-24 $3,475 millioner, hvilket giver ham mulighed for at blive en RFA igen. Kombineret med hans præstation havde han 25 sejre og 10 nederlag i den ordinære sæson, et gennemsnit på 2,53 mål imod, en redningsprocent på 0,916 og tre spark. I slutspillet havde han 6 sejre og 6 tab, en samlet score på 2,15 og en redningsprocent på 0,933, inklusive 11 på hinanden følgende starter forret.

Som forsvarende mester i Vezina Cup og udvalgt som NHL’s bedste målmand, har Ullmark faktisk styrke nok, men i løbet af sæsonens indledende rotationssystem var hans præstationer ikke særlig gode. Så han blev en erstatning. Det mest sandsynlige nu er, at han vil skrive under for en sæson mere, da han allerede underskrev en fireårig aftale på $20 millioner i 2021. Da den sidste sæson er ved at være slut, er han også lidt forvirret over sin fremtid.

For mange Boston-fans er deres stemmer for Ullmark selvfølgelig stadig ret høje. Denne lokale spiller bor trods alt i Boston, den by han er mest bekendt med, hvor han har sine egne slægtninge og venner og sin egen livsstil. Måske er dette også hovedårsagen til, at han vil forsøge at blive i næste sæson!

Skriv et svar