Brassard gik med succes på pension efter sæsonen!

.png

Den spændende Stanley Cup er endelig kommet til en ende. Nogle mennesker er glade, mens andre er beklagelige. Dette er uundgåeligt i denne type konkurrence. Det, der sørger mest for alle fansene, er, at den stjerne, de har jagtet, sluttede i slutspillet, tog den ishockey trøje af, de havde jagtet, og valgte at trække sig. For mange fans er pensionering ikke kun en afgang for deres elskede stjernespillere fra deres yndlingssport, men også et farvel til en periode i deres egen ungdom. Det, der gør mange fans sønderknust denne gang, er, at Brassard fra Rangers officielt annoncerede sin pensionering efter at have gennemført 16 sæsoner i NHL.

.png

For mange Rangers-fans var Brassard årets helt, og hjalp Rangers med at nå Stanley Cup-finalerne i 2014. Selvom han senere spillede for mange andre hold, blev han anerkendt af holdet som en af ​​Dinghai Shenzhen. Den 36-årige forward spillede sidst i sæsonen 2022-23, hvor han havde 23 point (13 mål, 10 assists) i 62 kampe med Ottawa Senators og blev udnævnt til Bill Maas Dayton Memorial Trophy-kandidat. Dette er også en af ​​de højeste priser, han har modtaget.

Brassard blev udvalgt af Columbus Blue Jackets med det 6. overordnede valg i 2006 NHL Draft og spillede med Blue Jackets, New York Rangers, Senators, Pittsburgh Penguins, Florida Panthers, Colorado Avalanche, New York Islands. Han spiller for Denver Nuggets, Arizona Wolves, Philadelphia Flyers, Edmonton Oilers og mange andre hold. Han deltog i i alt 1.013 kampe i den regulære sæson og scorede i alt 545 point (215 mål, 330 assists) og 68 point (25 mål, 43 assists) i 118 Stanley Cup-playoffkampe. Ikke alle hold og spillere har denne form for erfaring. Efter at have taget New York Rangers Trøjer af, sagde han farvel til denne slagmark og vendte tilbage til sit eget fredelige liv!

Skriv et svar