Canadiens kom sig og besejrede med succes Ænderne!

图片

Fans iført Vancouver Canadiens trøje var de gladeste mennesker i aften. Deres hold havde trods alt tabt to kampe i træk, og deres moral var på et lavt punkt. Men uventet, i aftenens kamp mod Ducks, vendte de pludselig tilbage til form i tide, med 2 point tilbage af kampen til sidst. Efter 13 sekunder blev uafgjort brudt, og Anaheim Ducks blev med succes besejret 3:2.

图片

Den store helt denne gang må være Dakota Joshua fra Vancouver-holdet. Før denne kamp led han en håndskade og havde misset 18 kampe. Selvom han sagde efter kampen, at han ikke var vendt tilbage til sin bedste tilstand, var han stadig ret begejstret for, at han var i stand til at vinde kampen. For fansene kan de selvfølgelig stadig se Joshuas indsats efter at have taget banen. Kampen startede lige med det samme med en baghåndsspinpas fra Connor Garland, der scorede et point og gav Canada føringen. Det øgede øjeblikkeligt moralen hos Canadiens.

Selvfølgelig gav Anaheim Ducks træner Greg Cronin sin egen spiller, Garland, skylden for problemet. Fordi Garland forlod sit eget net under kampen. Derfor følte hele holdet, at det var ganske ufortjent at indkassere målet.

Derefter blev Joshua endnu mere aggressiv og scorede endnu et mål efter 9 minutter og 34 sekunder af andet kvarter, hvilket omskrev stillingen til 2-0. Atmosfæren har nået sit højdepunkt i dette øjeblik. For et hold, der ikke har vundet i lang tid, er intet mere spændende end at score flere point.

Men Ducks-spillerne fulgte trop og scorede to mål i træk. Lige point. I sidste ende vandt Joshua NHL-kampen med den sidste bold før kampen. Efter at have scoret i sidste øjeblik, kunne fansene iført Ducks-trøjer ikke tro deres egne øjne og dækkede deres ansigter i skuffelse!

Skriv et svar