Skinner blev til grin af publikum og kan miste sin startplads på grund af dårlig præstation

.png

På banen er det ikke en ærefuld ting at få sit navn råbt af fans iført andre holds ishockey trøje. Men Edmonton Oilers-målmand Skinner blev slået i ansigtet af fansene! Efter at have misset 4 mål i i alt 15 skud, blev han øjeblikkeligt den spiller, der tiltrak alles opmærksomhed. For ham er dette selvfølgelig virkelig en skam i karrieren.

.png

Fans, der sammenligner Skinner, ved, at Skinners præstation i den regulære sæson faktisk var ganske fremragende. Han havde også de bedste resultater blandt NHL-startmålmænd med i alt 36 sejre, 16 tab og 5 tab, et mål mod gennemsnit på 2,62 og en redningsprocent på 0,905. Men det virkede som om, at Canadiens var som en nemesis for ham. Har aldrig nået sit bedste. I de første tre spil i denne serie blev 12 af 58 skud taget.

Faktisk så Oilers træner Chris Knoblauch også så dårlige resultater. Med hensyn til hans præstationer var træneren også ret ærlig og sagde, at han faktisk ikke var i den bedste stand og ikke fuldførte de indikatorer, som han skulle have i spillet. Men træneren har åbenbart stadig forventninger til Skinner, så selv når han gentagne gange præsterer dårligt, vil han stadig starte kampen for at give ham tilsvarende selvtillid. Men det var tydeligt, at Skinner ikke kunne modstå presset. Derfor er det meget sandsynligt, at han i næste spil ikke kommer ind i spillet som starter igen, hvilket kan være endnu et slag for ham.

Efter kampen viste Skinner også stor modstand og nægtede direkte at mødes med medierne. Dette forstærkede også karikaturen af ​​ham af mange fans, der bar Edmonton Oilers trøje : han har en stor luft, dårlig spilstatus og ustabile følelser. Det er det samme, uanset om du spiller i en NHL-kamp eller ej. Jeg håber, at Skinner kan komme ud af mørket hurtigst muligt!

Skriv et svar