Columbus Blue Jackets står over for skader

2

Columbus Blue Jackets meddelte onsdag, at Adam Boqvist, Elvis Merzlikins og Cole Sillinger var placeret på skadeslisten på grund af skader. Det er bestemt et slag for holdet, men de er nødt til at håndtere det og komme videre.

2
2

Lad os først tage et kig på Adam Boqvists situation. Han forventes at gå glip af fire uger på grund af en spændt skulder. Guarden pådrog sig skaden i tirsdagens overtidskamp mod Los Angeles Kings.Adam Boqvist har optrådt i 13 kampe i denne sæson og bidraget med tre assists. Han spiller en vigtig rolle i holdets defensive linje, så virkningen af ​​hans fravær på holdet kan ikke ignoreres.

Næste op er Elvis Merzlikins, målmanden vil gå glip af en uge på grund af sygdom. Selvom han præsterede godt i denne sæson, forhindrede Elvis Merzlikins sygdom ham i at fortsætte med at spille for holdet. Han lavede 35 redninger i tirsdagens kamp og har en rekord på 6-8-4 i 19 optrædener i denne sæson. Elvis Merzlikins har altid været en af ​​holdets grundpiller, og hans fravær vil bringe visse udfordringer til holdets forsvar.

Derudover forlod angriberen Cole Sillinger også midlertidigt kampen på grund af en overkropsskade og er i øjeblikket under observation. Han blev skadet den 29. november mod Montreal Canadiens. Cole Sillinger spillede 24 gange i denne sæson og bidrog med 9 point. Mens han spiller en vigtig rolle offensivt, skal holdet finde andre spillere til at udfylde hans tomrum.

For at løse problemerne forårsaget af disse skader tilbagekaldte Columbus Blue Jackets angriberen Emil Bemstrom, forsvarsspilleren Nick Brink og målmanden Jett Greaves.

Derudover byttede Blue Jackets også frem Eric Robinson til Buffalo Sabres onsdag i bytte for et betinget valg i syvende runde i 2025 NHL Draft. Dette er et skridt, teamet tager for at tilføje aktiver til fremtiden.

I øjeblikket er Columbus Blue Jackets i bunden af ​​Metropolitan Division og har brug for at holde deres tro stærk, når de står over for oddsene. De vil besøge New York Islanders på torsdag i hvad der bliver en udfordrende kamp.

Skriv et svar