Toppræstationer fra Jonathan Marchessault og Jack Eichel fører Golden Knights til sejr over Capitals

-1

Vegas Golden Knights besejrede lørdag Washington Capitals 4-1. Jonathan Marchessault var spillets stjerne og scorede to mål for at hjælpe sit hold med at vinde.

-1

8 minutter og 53 sekunder inde i det første kvarter lavede Jonathan Marchessault et fremragende skud i en fordelagtig situation og sendte bolden i modstanderens mål, hvilket gav Golden Knights en 1-0 føring. Målet var også hans første i hans syvende kamp i træk.

I andet kvarter havde Jack Eichel også en fremragende præstation. Han greb med succes en misset bold efter 7 minutter og 56 sekunder og scorede bolden mellem benene på modstanderens målmand Darcy Kuemper, hvilket øgede scoren til 2-0. Jack Eichel viste stor fart og beslutsomhed og er en af ​​holdets nøglespillere. Cheftræneren for Golden Knights sagde, at kernespillernes præstationer spiller en vigtig rolle i holdets overordnede fremgang, og Jack Eichel er sådan en spiller.

Kun 49 sekunder inde i tredje kvarter scorede Mark Stone bolden i det tomme mål efter en vidunderlig aflevering fra Jack Eichel, der forlængede stillingen til 3-0. Mark Stone roste Jack Eichels enestående præstation og understregede den indflydelse, han bragte til holdet som en stor spiller. Jack Eichels pasningsevner og gennembrudsevner gør ham til en vigtig del af Golden Knights.

Selvom Washington Capitals scorede et mål sent i kampen fra Tom Wilson for at reducere scoren til 1-3, tilhørte den endelige sejr Vegas Golden Knights. I de første to kvarter var Capitals’ offensive præstationer dårlige med kun 28 skud på mål, mens Golden Knights viste bedre boldkontrol og lavede 9 skud.

Jonathan Marchessaults og Jack Eichels enestående præstation og Mark Stones stabile præstation gav Golden Knights overtaget i dette spil. Deres hårde arbejde og kemi resulterede i en sejr til holdet og en fantastisk kamp for fansene.